Forskellige måder at tjene penge efter barsel

Lad være med at drømme. Gøre noget ved det. Der er virkelig masser af muligheder derude, som vil hjælpe dig med at ændre dit liv til det bedre. Dette er din liste over ‘hvad man kunne gøre efter barsel’. Læs den, udvælg et par stykker og udvikle dem til dine egne ideer.

Start egen business

 • En virksomhed, der sælger produkter, du henter andre steder fra – grundlæggende opretter din egen detailbutik enten ved at købe webshop online eller lokalt.

 

 • Køb en franchise eller licens til at drive en etableret virksomhed i dit område – du vil drage fordel af national annoncering, en gennemprøvet forretningsmodel, uddannelse og et netværk af andre franchisetagere til at afvise ideer. Du kan så bare fokusere på at kopiere den succesrige forretning i dit eget lokalområde. Mange børneaktiviteter og klasser afvikles som franchise, så det er en god mulighed, hvis du selv vil arbejde med børn.

 

 • Køb ind i en netværksmarketingvirksomhed (også kaldet Multi-Level Marketing eller MLM). Der er mange af disse tilgængelige, og hvis du er en mor, der leder efter en forretningsmulighed, vil en repræsentant uden tvivl finde dig…’Tricket’ med netværksmarkedsføring er at erkende, at det ikke er at sælge produktet, der giver dig pengene – det er at rekruttere dit team. Det er derfor, det kaldes netværksmarkedsføring.

 

 • Start noget med en forretningspartner – måske din egentlige partner eller ægtefælle, eller en ven i en lignende position som dig. Bonuspoint, hvis du kan finde nogen, der komplementerer din måde at arbejde på og er detaljeorienteret, mens du tegner det store billede, eller omvendt.

 

 • Start en podcast. Fantastisk til dem, der foretrækker at tale end at skrive. Arbejd på at øge lyttertallene og søg derefter efter sponsorer.

 

 • Design et faktisk fysisk produkt, få det lavet, og sælg det online ved at købe en professionel hjemmeside eller sælge lokalt – mange børneprodukter på markedet blev designet af mødre, der ikke kunne købe præcis det de ønskede, så de skabte det i stedet.

 

 • Skriv en blog. Hvis du elsker at skrive og kan finde en interessant vinkel, som folk gerne vil læse om, så gå efter det – men bliv ikke modløs af et lavt læsertal i starten. Bloggere, der slår den store tid, har ofte gjort det i et stykke tid. Vær forberedt på at dele dine ting overalt og gæsteindlæg på større blogs for at få dit navn derude.

Lær noget nyt

 

 • Gå på universitetet eller erhvervsuddannelse for at studere i noget, du kan gøre til en karriere eller forretning. Hvad med VVS, zoneterapi, frisør, personlig træning… Valgmulighederne er bogstaveligt talt uendelige, og afhængigt af hvad du vælger, kan du muligvis også finde finansiering.

 

 • Uddanne dig til coach – lifecoaching, forretningscoaching, sundhedscoaching – der findes mange forskellige typer coaches og masser af forskellige skoler og kurser. Der er ingen regulering af hverken trænere eller træneruddannelse, så lav dit hjemmearbejde og modtag personlige anbefalinger, før du tilmelder dig noget.

 

 • Træn til instruktør i noget du allerede kender som deltager. Måske deltager du i yoga- eller pilatestimer – overvej om du vil undervise i det.

 

 • Lær at handle Forex eller på børsen.

 

 • Køb ejendom for at ombygge eller renovere og sælge til en højere pris.

 

 • Jeg håber, at dette har givet dig et par ideer. Del det nu med en veninde, der er gravid eller mor og se, om I begge kan finde på noget mere spændende end bare at gå tilbage på arbejde.