Lær dit barn at gå på trapper med bObles fisk i mange størrelser

Lær dit barn at gå på trapper med bObles fisk i mange størrelser

Hos bObles er der meget fokus på, at barnets motoriske evner skal styrkes samtidigt med, at barnet får bevæget sig og har det sjovt. På den måde skabes der bevægeglæde helt fra start af, hvilket vil være en fordel og vil styrke barnet i fremtiden.

 

Little Happy er vilde med bObles mange forskellige multifunktionelle produkter. Specielt bObles fisk er et kæmpe hit hos dem. Her, https://littlehappy.dk/bobles-fisk, kan du finde deres brede udvalg indenfor fisken, og finde lige dén, der passer til dig, fin familie og dit hjem.

 

bObles fisk er populær blandt børnefamilier

– og det kan man jo godt forstå! bObles fisk er et produkt der kan bruges til en masse forskellige ting og sager, som dit barn helt sikkert vil få glæde af. De mange muligheder for forskellige lege der kommer med fisken gør, at barnet vil elske den endnu mere.  Fisken kan eksempelvis bruges som en ekstra stol i stuen, hvor barnet kan sidde og hygge sig når i ser film. Til lænestolen er den også den ideelle fodskammel. På den måde får hele familien glæde af den.

 

  • Lille fisk

Den lille fisk kan være en god støtte og hjælp til barnet fra start af. Den kan være barnets første stol, og herefter være en skammel til, når barnet skal nå nye højder. Som lille kan barnet godt have svært ved at gribe bolde, med denne fisk er nem at fange – her vil der ikke være nogle problemer.

 

  • Fisk

Denne fisk er lidt højere end den lille fisk, og giver derfor muligheder for at nå højere højder. Den er perfekt at bruge som skammel til at komme op i sengen om aftenen, eller som natbord, så barnet kan have et glas vand stående ved siden af sig.

 

  • Hvilken farve?

De fine bObles fisk fås i mange farver – og dette giver dig rig mulighed for at finde lige netop den farve der passer dig og dit hjem. Eksempelvis blå er en fin farve, som både kan skabe liv og harmoni på børneværelset, og stadig se stilren og pæn ud i stuen.

 

Leg og læring med bObles fisk

bObles fisk er fantastiske til at styrke dit barns balance og evne til at styrer kroppen. Ved at lægge sig på tværs af fisken der ligger på siden, kan barnet få styrket mave og ryg, og få trænet evnen til at ligge på både mave og ryg.

 

Da fisken findes i forskellige størrelser, er de ideelle til at hjælpe med at lære barnet at gå på trapper. Ved at sætte dem på række kan barnet gå fra fisk til fisk, og lære at ramme ny højde og samtidigt få bedre balance.

 

Ved at lave en forhindringsbane hvor fiskene indgår vil barnet også få nemmere ved at lave forskellige øvelser, og når barnet skal begynde at gå på trapper selv, vil det være nemmere for barnet at komme igang.