Forstå hvad dit barn taler om når de snakker om Dogecoin

Hvis du har oplevet, at dit barn refererer til et navn eller et fænomen, som du aldrig har hørt, så er du ikke den eneste. Som forældre er det meget normalt, at dine børn får adgang til ny viden, som du ikke kender til. Via sociale medier har børn nemlig adgang til et hav af forskellig viden og information, som kan være uden for din ekspertise. Har dine børn for eksempel nævnt TikTok? Eller måske refereret til et sjovt meme fra 9gag? Det er helt okay ikke altid at være med på beatet. Men nogle gange kan du som forældre være proaktiv og søge viden om de ting, som dine børn refererer til, så du kan være med i samtalen og bedre kommunikere med dine børn. Har dine børn på det sidste snakket om Dogecoin? Hvis ja, så læs mere her.

Dogecoin er en anderledes form for kryptovaluta

Kryptovaluta er online valuta som handles uafhængigt af banker. Den mest kendte er Bitcoin, som har været omtalt og anvendt i en længere periode. Dogecoin er en kryptovaluta på samme måde, men den har en lidt anden natur en for eksempel Bitcoin. Dogecoin blev lanceret i 2013 som en joke, men er siden blevet meget populær på sociale medier. Den er blevet kategoriseret til at være en meme-mønt, da værdien på Dogecoin stiger og falder efter, hvor meget tilskyndelse valutaen får på sociale medier. Lær mere om Dogecoin online.

I 2021 har den været en meget omtalt kryptovaluta, og den er faktisk steget mere end 10.000% i 2021. Dette hænger særligt sammen med, at Elon Musk, skaber af Tesla, har haft omtalt Dogecoin flere gange på sociale medier og i nyheder. Han har blandt andet kaldt det en fremtidig valuta. Populariteten vil kulminere i 2022 hvor SpaceX, også ejet af Elon Musk, vil sende en satellit til månen. Denne vil blive kaldt DOGE-1 og er betalt fuldstændig med Dogecoin. Satellitten vil indsamle viden om rummet.

Investering i Dogecoin

Dogecoin kurs afhænger af sociale medier og omtale generelt. Med andre ord bliver udbud og efterspørgsel påvirket direkte af nyhedsdækningen, så med stigende efterspørgsel stiger prisen. Dette er også grunden til, at når Elon Musk i medier har omtalt Dogecoin som værende hans favorit og at han er ’The Dogefather’, så stiger prisen på Dogecoin. Læs mere her.

Dog er nyhedsdækning ikke en stabil faktor, så prisen kan ændre sig konstant. Der er ingen tvivl om, at siden lanceringen er værdien steget, men i øjeblikket ligger kursen ret lav, så medmindre du investerede lige i starten, så vil din værdi ikke være steget meget. Det er dog ikke til at forudsige, hvordan det fremtidige marked vil se ud, så der er stadig mulighed for at Dogecoin kan stige gevaldigt i værdi.