Nyt køkken uden at skulle udskifte dit køkken? Læs med her hvordan det kan lade sig gøre

Dette indhold er sponsoreret

 

Køkkenet er en essentiel del af dit hjem, hvor du bruger mange timer hver dag sammen med familien. Derfor er køkkenet også et rum i hjemmet, som kræver god vedligeholdelse, og som oftest skal udskiftes og forplejes før andre rum. 

At udskifte et køkken er hverken nemt eller billigt. Et nyt køkken er ikke gratis og derudover skal du planlægge hele udskiftningen, så du stadig har en mulighed for at lave mad. Men ville du tro på det, hvis du fik at vide at du kan få et nyt køkken uden at skulle udskifte dit nuværende køkken?

Det er faktisk muligt! Du kan give nyt liv til dit køkken med en omgang sprøjtemaling af køkkenlåger og andre overflader. Dette giver en flot farve og bringer glansen tilbage i dit køkken. I sidste ende vil det se ud som om du har fået et nyt køkken.  

Sprøjtemaling af køkkenlåger og andre overflader

Når du vælger at sprøjtemale dit køkken, så bliver der taget god hånd om det, så du får et flot og holdbart resultat. Dine køkkenlåger og andre overflader vil blive afvasket, slebet, spartlet og sprøjtelakeret op til tre gange, så du er sikret lang holdbarhed og et flot resultat. 

Du kan få behandlet alle køkkenlåger og andre overflader, uanset om de er glatte eller har fyldninger, og uanset hvilket materiale køkken er lavet af. 

Læs meget mere om sprøjtemaling på hjemmesiden https://www.dibberndesign.dk/kokkener/. Her kan du også tage kontakt og få planlagt behandlingen af dit køkken.

Nye farver skaber nyt liv

Når du vil have sprøjtemalet dit køkken, så kan du vælge nye farver til køkkenlågerne, bordpladen eller hvad end du vil have behandlet. 

Du kan finde et stort sortiment af forskellige farver, både moderne og klassiske farver, samt spændende farvekombinationer til dit køkken. 

Du kan helt selv vælge, hvad du ønsker for dit køkken, så hvis du for eksempel ønsker forskellig farvede køkkenlåger, så er dette muligt. 

Med nye farver kan du få nyt liv i dit køkken, så det ser helt nyt ud. Det er også en god mulighed, hvis du er blevet træt af farven i dit køkken, så du igen får glæde af køkkenet. 

Sådan forbereder du køkkenlågerne inden behandling

Du skal selv sende dine køkkenlåger og skuffefronter, når du vil have dem behandlet. Inden du gør dette, skal du huske at afmontere både håndtag, greb og nøglebrik. Hvis du ikke ønsker hængslerne sprøjtemalet, så skal du også huske at afmontere dem. Er der glasruder i, skal du også pille dem ud.