Giv dine børn noget bambus sengetøj

Du kan hjælpe dig selv ved at optimere dine børns soveforhold

Måske har du endnu ikke tænkt over at give dine børn noget bambus sengetøj, men så er det jeg spørger: hvorfor egentlig ikke? Jeg vil gerne give dig det gode råd at sørge for, at dine børn får noget godt og lækkert sengetøj og så lade det være bambus sengetøj. Du kan finde noget godt og lækkert sengetøj her.

Grunden til at jeg siger dette er, at bambus sengetøj er noget af det bedste sengetøj, du overhovedet kan få dig, fordi det både er svedabsorberende og temperaturregulerende. Bambus er nemlig et supergodt materiale til at regulere kroppen mens den sover.

De uskyldiges søvn

Børn ser så uskyldige ud, når de sover. De er jo også uskyldige, og det skal de have lov at blive ved med at være så længe som overhovedet muligt. Livet kan tids nok byde på svære erfaringer, der tager livets uskyld fra os. Lad dem sove så godt som overhovedet muligt.

Underholdning er godt, men man skal også være på vagt. Især ved sengetid. Det er vigtigt at børnenes kroppe er trætte og at deres øjne ikke får for meget lys. Derfor er det ikke godt, hvis børnene ser på skærme i timerne op til sengetid. Det skal man forsøge at minimere. Det er måske lettere sagt end gjort, hvis man er travle forældre, hvor begge to måske arbejder fuldtid oveni at skulle tage sig af børnene. Det kan også være at man er eneforælder eller deleforælder med alle de ekstra udfordringer, det giver. Giv børnene chancen for at få den bedst mulige søvn. Det vil være til stor glæde for jer alle.

Computerspil og streaming

Mange af os er nok blevet noget afhængige af at se på skærmen. Måske er du selv blevet rigtig glad for at være med i diverse diskussioner på Facebook, som kan være noget af en tidsrøver og et stort ormehul. Det kan også være, at du har en dating app, som du bruger meget tid på. Måske chatter du meget, og det kan også være, at du surfer meget på nettet, læser mange artikler på nettet eller ser film via streaming på din telefon eller computer.

Når du gør det overfor dine børn viser du dem, at man kan bruge meget tid foran en skærm. Det lærer de af, men måske er det ikke noget, du egentlig har lyst til at lære dine børn.

Hvis du ser dine børn spille Counterstrike i timevis eller sidde som zombier foran Netflix eller være hypnotiserede af en zapper loop inde på Tik Tok, så er det nok på tide, at du begynder at være et godt eksempel for dem. Anskaf dig en bog og det gerne bogen Brødrene Karamazov af den russiske realistiske forfatter, Fjodor Dostojevskij. Så vil de se dig sidde der og læse en tydeligvis klog bog, de vil se dine panderynker bevæge sig og dine hjerneceller formere sig inde i din hjerne. Sådan skal du foregå med dit gode eksempel på den gode og sunde underholdning, som man bliver klogere og klogere af. Intet mindre.