Oplev mere end Amager

Det er altid en god ting, at lade ens børn opleve så meget så muligt. Og selvom Amager er noget helt for sig selv, så er det også en god ide at se mere af verden. Desværre er det ikke alle forældre, som har råd til at tage deres børn med på ture, hvor de kan se en masse. Heldigvis er der kommer tiltag, som kan skabe denne mulighed for dine børn. Mange skoler tilbyder muligheden for klasseture til både ind- og udland. Her ser og oplever børnene ting, som man ikke altid kan lære, ved blot at høre om det i et klasselokale. Desværre kan det godt være ret dyrt som forældre at bidrage til disse ture, da det ofte involvere en del egenbetaling.

Børn kan selv hjælpe

Der er heldigvis mange måder, hvorpå man kan skaffe penge til klassekassen. Uanset om børnene samler sammen til en udlandsrejse, en indlandsudflugt eller den ultimative sommerfest, så har de mulighed for selv at bidrage til klassekassen og dermed sikre, at det kommer til at ske. Klassen skal blot tilmelde sig, og så kan børnene sælge produkter og selv beholde en del af fortjenesten, som går direkte til klassekassen. På den måde lærer dine børn også at tjene deres egne penge, og får glæden ved at bruge de tjente penge på noget de gerne vil. Det er også noget, som klassen kan være sammen om, og man kan hjælpe hinanden med at sælge produkterne. På den måde styrker man klassen forhold og skaber bånd over at have samlet pengene sammen i fællesskab.

Nemmere bliver det ikke

Så tænker du nok, at børnene bare får smidt nogle produkter i hovedet, og så må de selv finde ud af resten ikke? Men nej, heldigvis ikke. Når først klassen er tilmeldt vil de få information om produkterne og hjælp til, hvordan de nemmest får dem solgt, så de kan få en succesoplevelse med i puljen. Det er selvfølge den nemmeste start for dit barn at snakke sammen med familiemedlemmer, venner og bekendte i forbindelse med salget. Produkterne er ikke dyre, og de færreste kan modstå de søde små børn og nægte at hjælpe med at spare sammen til en tur eller fest. Det er aldrig for tidligt at lære dine børn om økonomi, og om at skabe et netværk. På denne måde lærer dine børn det på en sjov og ordentlig måde.